Kirjasuosituksia


Animal Spirit Guides, Steven D. Farmer

Jos haluat tietää eri eläinten merkitykset sekä viestit niin tämä kirja on mielestäni yksi parhaista jonka voit hankkia. Selkeästi kerrottu ja luetteloitu.

Earth Magic, Steven D. Farmer

Hyvä kirja jos haluat oppia shamaanisen matkaamisen alkeet sekä tarkoituksen.

Embodiment, Dr. Dain Heer

Todella mahtava työkalu elämään kehopositiivisesti. Itse olen saanut kirjasta apua ruokailutottumuksiini (kuuntelen nykyään ainoastaan kehoani enkä muiden opettamia ”totuuksia”) sekä kehokiitollisuuteen. Hyvä kirja oman kehosi tuntemiseen.

Being you, Changing the world, Dr. Dain Heer

Hieno ja helppotajuinen kirja aloittaessasi henkistä matkaasi positiivisuuteen, kiitollisuuteen ja oman elämänperspektiivisi todelliseen hallintaan.

The Four Agreements, Don Miguel Ruiz

Ehkä hieman “edistyneemmälle” (todella huono sana, mutten keksinyt parempaakaan) henkiselle mielelle. Kirja kertoo neljästä sopimuksesta jotka teet itsesi kanssa, jotta pääset kiinni tasapainoisempaan, onnellisempaan  ja hyväksyvämpään elämään. Ihana nopea luettava!

The Female Brain, Louann Brizendine

Tämä kirja pitäisi olla jokaisen ”must read”-listalla! Kertoo äärettömän hyvin ja kattavasti miksi ja miten naisten aivot ovat ohjelmoitu toimimaan.  Itse sain selityksiä monelle omalle maneerilleni ja tunteelleni jotka ovat auttaneet itseäni ymmärtämään ja näin hyväksymään omia mietteitäni.

Sama kirjoittaja on julkaissut myös kirjan ”The Male brain”, joka on seuraavana lukulistallani!

Talk to the Entities, Shannon O´Hara

Opettavainen ja mieltä rauhoittava kirja niille jotka tuntevat olevansa yhteydessä entiteetteihin tai haluavat oppia taidon nähdä heitä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rosen-terapia

Erilaisten hoitojen suosituksia

Miten holistiset hoidot toimivat