Erilaisten hoitojen suosituksia


 Olen usein huomannut kuinka ihmiset jotka eivät ole tottuneet käymään täydentävissä hoidoissa jännittävät jo sitä etteivät tiedä miten pukeutua tai mitä heiltä odotetaan hoitoon mentäessä. Voin toivottavasti helpottaa oloasi kertomalla, että sinulta ei odoteta mitään muuta kuin olemaan itsesi ja kertomaan huolesi, ovat ne sitten fyysisiä, henkisiä tai molempia.

Tässä kuitenkin listattuna muutama minun kokeilemani/käyttämäni hoito ja niiden kuvaus jotta tiedät tarkalleen mitä tehdä jos päätät itse kokeilla 😊Akupunktio:

Tämä koskee ainoastaan Lars Jehleä, muissa akupunktiohoidoissa minulla ei ole ikinä ollut tarvetta käydä. 50€/tunti (tarkistettu 16.1.2018)

Lars pitää vastaanottoaan kotonaan Kulosaaressa. Kokonaisuudessaan hoito kestää noin tunnin verran jonka aikana Lars ensin haastattelee sinua kivuistasi, taustoista sekä toiveistasi hoidon suhteen. Koska ihmiset ovat kokonaisuuksia, on tärkeää, että kerrot kaiken mikä mieleesi tulee, vaikka se sinusta aluksi tuntuisikin asiaan kuulumattomalta. Itse hoidon aikana makaat hoitopöydällä selälläsi. Lars testaa kummankin ranteesi pulssista mikä hoito on paras mahdollinen kehollesi, jonka jälkeen hän laittaa  3-6 neulaa (toki poikkeuksiakin on) noin 20 minuutiksi paikoilleen. Neulat tulevat useimmiten alueelle polvesta varpaisiin sekä kyynärpäästä sormenpäihin, joten helpointa on laittaa tarpeeksi joustavat vaatteet päälle, jotta ne alueet saa helposti paljaiksi. Ja ei, sinun ei tarvitse käydä pedikyyrissä, jotta kehtaisit käydä Larssin hoidossa 😉

Lars Jehle: 050-3520003 (puhuu suomea, saksaa ja englantia) Hieronta (koska parempaakaan sanaa ei löydy):

 Saaran tai Markku Korgin tekemä hoito joka kostuu akupainannasta, osteopatiasta, hieronnasta sekä vyöhyketerapiasta. Saaran hoito: 60€/30min (tarkistettu 16.1.2018)

Saaran vastaanotto on Bulevardilla (sisään pääsee soittamalla ovikelloa). Hoito kestää 30 minuuttia jonka aikana makaat pääsääntöisesti mahallasi hoitopöydällä. Saara näkee jo makuuasennostasi missä sinulla on isoimmat energiatukokset, oletko narskutellut hampaitasi, onko sinulla ollut stressiä tai oletko kenties joskus loukannut itsesi pahemminkin ja pystyy kehoa manipuloimalla korjaamaan sen asentoa ja puolustusmekanismeja. Saaran luona ei ole väliä missä vaatteissa olet, sillä hoito tapahtuu vaatteiden päältä. Hieronta tuntuu voimakkaasti, joten jos sinulla on kovin matala kipukynnys suosittelisin ehkä hellävaraisempaa hoitomuotoa tai ainakin muistamaan, että saat kertoa jos kipukynnyksesi ylittyy (Saara tosin on hyvä sen huomaamaankin). Saara antaa myös tilanteestasi riippuen homeopaattiset lääkkeet mukaasi.

Saara: 040-7776423

Energiahoidot

Minulla on suuri onni olla ystävä todella pätevän energiahoitajan kanssa. Karinnalla ei ole omaa työtilaa (vielä), mutta tekee mielellään hoitoja etänä, eli sinä voit olla vaikka mökilläsi ja Karinna tekee hoidon kotoansa käsin. Sinun ei tarvitse kuin muistaa hoidolle sovittu aika, olla häiriöttömässä paikassa ja ottaa asento joka itsellesi on mieluisin, on se sitten istuvalleen, lattialla maaten tai vaikka sikiöasennossa peiton alla. Itse pidän energiahoidoista nimenomaan etänä eniten, sillä useimmiten hoito saa aikaan joko niin syvän rentoutumisen että nukahdan tai sitten mieleeni nousee käsittelemättömiä asioita, jotka saavat voimakkaita tunteita nousemaan pintaan. Siksi kotona, poissa muiden ihmisten katseiden alta on helpointa antautua hoidon vaikutuksiin ja jos nukuttaa niin voi nukkua niin pitkään kuin tarve vaatii 😊

Karinna Hantula:050-0537247

Hinnat eri hoidoille löydät sieluntanssi.fi-sivustoltaChraniosakraaliterapia

Kyse on hierontatavasta, jonka avulla kehoon saadaan luotua tasapaino joka siellä kuuluisikin olla. Hoito on hyvin hellävarainen eikä aiheuta kovaa kipua, joten se on hyvä vaihtoehto, jos pelkäät piikkejä tai omaat matalan kipukynnyksen. Hoito tapahtuu vaatteiden päältä hoitopöydällä maaten. Itse olen kokeillut kerran ja olo oli hoidon jälkeen loppu päivän kuin krapulassa koska elimistön syövereistä nousi roppakaupalla kuonaa kehon poistettavaksi. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen jopa länsimaisessa lääketieteessä tunnustettu hoitomuoto!


Valitettavasti se henkilö jota haluaisin suositella on ylityöllistetty, joten kunhan löydän uuden mahtavan hoitajan laitan yhteystiedot tännekin 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rosen-terapia

Miten holistiset hoidot toimivat