Selvennys energiahoidoista


Pystymme nykyään tieteellisin menetelmin todentamaan kuinka joka ikinen sekunti meidän lävitsemme kulkee ääretön määrä säteilyä ja hiukkasia. On myös todistettu kuinka jokainen atomi jotka ovat saaneet kosketuksen toiseen pystyvät välittämään informaatiota toiselle, kun yhtä liikutetaan toinenkin liikkuu, vaikka se olisi maapallon toisella puolella. Olemme myös saaneet selville kuinka suolistomme bakteeristo ohjaa ajatuksiamme, kuinka moni meistä olisi uskonut siihen vielä 10 vuotta sitten? Lukuisista tieteen läpimurroista huolimatta en usko että olemme ihmiskuntana löytäneet edes jäävuorenhuippua kaikista maailman ihmeellisyyksistä. Siksi on myös mielestäni ehkä hieman absurdia, että niin suuri osa ihmisistä automaattisesti kieltää energiahoitojen olevan mahdollisia vedoten nimenomaan tieteellisen näyttöön. Skeptikot myös tuntuvat uskovan että energiahoitajat kieltävät täysin kaiken modernin lääketieteen. En ole itse kuullut kenestäkään luonnonparantajasta joka ei käyttäisi länsimaalaista lääkäriä esimerkiksi tapaturman sattuessa tai ohjaisi potilasta lääkärin vastaanotolle jos olisi epäilystäkään jostain hyvin vakavasta tai mistään mihin energiahoito ei oikeastikaan pysty korjaamaan kuten verta vuotavasta haavasta. Viimeksi käytin itse modernia lääketiedettä kun virtsatietulehdus oli salakavalasti raskauden aikana hiipinyt munuaisiin asti. Kaikella on aikansa ja paikkansa 😊
Jos päätät kokeilla luonnon omia parannuskeinoja senkin uhalla että joudut menemään mukavuusalueesi ulkopuolelle ja toteamaan että ehkä maailmassa onkin asioita joita tiede ei vielä ymmärrä, niin suosittelen lämpimästi energiahoitoja tai oikeastaan mitä tahansa Suomessa ”uskomushoidoiksi” luokiteltua. Pahimmillaan saat itsellesi rentouttavan hetken, parhaimmillaan elämäsi muuttavan kokemuksen 😊
Hoitoja on monia erilaisia, mutta yritän kertoa miten itse toimin niin ehkä saat paremman kuvan siitä mitä siinä tapahtuu.
Kaikki energiahoidot perustuvat samaan logiikkaan: hoitaja ei anna energiaa itsestään vaan toimii ainoastaan välittäjänä sille energialle josta kaikki universumissamme koostuu ihmisistä ilmaan. Siksi aloitan kaiken aina kiittämällä ensin mielessäni universumia puhtaista energioista sekä siitä että saan toimia välittäjänä kaikelle hyvälle. Laitan sitten kämmeneni hoidettavan päälle riippuen siitä mitä kohtaa halutaan hoitaa. Jos teen tämän etänä, fyysisesti kaukana potilaasta, visualisoin mielessäni samanlaisen tilanteen. Siirtelen käsiäni hoidon edetessä sitä mukaan kun saan mielikuvia ja tuntemuksia siitä mikä kohta kehossa vaatii hoitoa eniten. Esimerkkinä yksi asiakas jota hoidin alaselkään tulleesta noidannuolesta. Sain vahvan tunteen siitä että minun piti venyttää hänen niskaansa joka oli väärässä asennossa (fyysisesti en sitä kuitenkaan tietysti tee) ja samalla sain kivun oikeaan lapaluuhuni joka heijasti alaselkääni asti. Kun kerroin asiakkaalle, että keskityn hoitamaan hänen niskaansa sekä lapaansa sillä noidannuoli johtui todennäköisimmin virheasennoista yläselässä, asiakas kertoi tekevänsä istumatyötä ja kokevansa asian samoin. Mielikuvia lukuun ottamatta hoito tuntuu käsissäni sisältäpäin tulevalle kuumuudelle ja joskus, varsinkin kun hoidan jotain energeettisesti voimakasta, saatan saada polttavan tunteen otsaani.
Ensimmäinen oma kertani hoidossa oli työpaikan tauolla kun tuleva opettajani Karinna Hantula teki hoidon minulle pitkän empimiseni jälkeen (itsellenikin oli vaikeata vielä silloin astua mukavuusalueeni ulkopuolelle vaikka olinkin aina ollut kiinnostunut luontaishoidoista). Muistan edelleen kuin eilisen päivän kuinka kaikki lihakseni rentoutuivat, verisuonissani kohisi kuin virtaavassa joessa ja loppu illan olin kuin aivoni olisivat olleet hyvällä tavalla pois päältä. Opittuani itse reikin, ystäväni sanoi, että hänestä tuntui kuin olisin laittanut hänen jalkansa tulikuumaan uuniin, toinen kertoi tuntevansa kuin sydämestä olisi tullut 5 kiloa painavampi ja nukkui todella pitkät yöunet, kolmas taas ei tuntenut mitään erikoista. Sekään ei siis ole sanottua ettäkö välttämättä tuntisit mitään voimakasta, mutta hoidon onnistumisesta se ei silti kerro mitään. Välillä vaan kehoa joutuu herättelemään enemmän ja hoidon vaikutukset tuntuvat hieman myöhemmin esimerkiksi syvinä ja pitkinä yöunina, pääkipujen loppumisena, mielen rentoutumisena tai vanhojen ”kuopattujen” muistojen heräämisenä.
On siis todella vaikea kertoa kattavasti miltä hoito tuntuu tai miltä sen kuuluisi tuntua. Kaikki riippuu elämäntilanteestasi, fyysisestä kunnostasi, siitä mitä hoidolta toivot ja siitä kuinka paljon annat mielesi palauttaa muistoja joita et ehkä aiemmin ole halunnut muistaakaan. Itse hakeudun energiahoitoon kun tunnen ettei mieleni osaa rauhoittua tai jos mielessäni on tukoksia joita en saa itse muuten työstettyä esille ja käsiteltyä. Oikeastaan, energiahoito on ihana aina silloin kun oman kodin mukavuudesta ei jaksa tai halua lähteä minnekään ja kaipaa jotain rentouttavaa ja tasapainoittavaa.
Totuus on tarua ihmeellisempää.
.pilvi 🙏

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rosen-terapia

Erilaisten hoitojen suosituksia

Kahden hoidon fuusio